mandag den 16. januar 2012

Velfortjent

Jeg tager mig en velfortjent pause inden pigerne skal hentes.
Nu skal jeg forhåbeligt ikke til eksamen igen før til sommer.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt. Håber alt gik godt i dag. Sikke nogle fantastiske ting du fik lavet til Josefines fødselsdag, du har godt nok haft meget at se til, håber du kan tage det lidt med ro de næste uger...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro det gik ok i dag, synes det er svært at vide når det er skriftlige eksamener. Jeg er faktisk lidt stolt over at jeg både nåede at få læst alt det jeg ville til eksamen og lave alle de ting til Josefine, men det har godt nok også krævet nogle lange dage/aftner.
   Uheldigvis skal jeg til Esbjerg på onsdag, hvilket jeg er lidt træt af, kan godt mærke at jeg har brug for at slappe af og ikke skulle noget. Heldigvis har jeg fået Farmor til at tage pigerne med til gymnastik i morgen.

   Slet
 2. Skønt med en lille hygge pause i fred og ro :-)
  Håber din eksamen gik godt.
  God aften til dig og dine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik ok, men det er altid svært at vide. Synes egentlig ikke at det var noge svære opgaver, og jeg havde en god ide om hvad jeg ville svare, men det er jo aldrig til at vide om man har svaret forkert, især når det gælder jura.

   Slet

send gerne en kommentar - jeg vil så gerne høre fra dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...